اطلاعات "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 09:56

آغاز ثبت درخواست وام تحصیلی نیمسال اول 04 - 1403

وام تحصیلی به دانشجویان دوره روزانه مقاطع "کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای که واحد درسی دارند، تعلق می‌گیرد

به گزارش روابط عمومی امور دانشجویی:  با اعلام وام تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 04-1403 از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهلت ثبت درخواست وام تحصیلی دوره روزانه برای دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه­ای از تاریخ 15/07/1403 لغایت 22/07/1403  اعلام می‌شود.

لازم بذکر است مبالغ اعطایی به شرح جدول ذیل اعلام و به دانشجویان متاهل در صورت ارائه اطلاعات خانوار به اداره رفاه دانشجویی، ماهیانه به ازای هر فرزند 4.000.000 ریال تسهیلات اولاد تعلق می‌گیرد.

میزان وام

دانشجویان مجرد

24.750.000 ریال

دانشجویان متاهل*

45.000.000ریال

دانشجویان متقاضی دارای شرایط فوق الذکر با مراجعه به نشانی: portal.srd.ir یا my.srd.ir نسبت به ثبت درخواست وام تحصیلی اقدام نمایند. تمامی متقاضیان پس از ثبت درخواست، مدارک مورد نیاز خود را طبق جدول ذیل به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز وام تحصیلی

*تعهد محضری جدید نسخه1402 (برای کلیه دانشجویانی که برای اولین بار وام دریافت می­نمایند)

*حکم کارگزینی ضامن (عناوین ضامنین مورد تایید صندوق رفاه در زیر برگه تعهد محضری ذکر شده است و غیر از این موارد قابل قبول نمی­باشد)

*ارائه شماره حساب  بانک تجارت (کلیه شعب)