اداره تغذیه دانشجویان:
توزیع سبد ارزاق دانشجویان در ماه مبارک رمضان
رمضان امسال دانشجویان خوابگاهی با دریافت ارزاق خشک بر سر سفره اافطار میهمان شدند

امسال سفرهای افطار و سحر توسط هنر آشپزی و طبخ غذا توسط دانشجویان رنگین شد
در ماه پر فیض رمضان در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی ستاد مدیریت بیماری کرونا و تصمیم معاونت دانشجویی و فرهنگی به منظور توجه به سلامت و افزایش ایمنی درمقابل شیوع بیماری کرونا در بین دانشجویان توزیع مواد اولیه غذایی و کنسروی به جای غذای گرم در سطح خوابگاه های انجام گرفت
توزیع مواد اولیه غذایی و کنسروی به جای غذای گرم در سطح خوابگاه های فعال از جمله : امام علی (ع)، الزهرا(س) و سرشار و ملاصدرا و شهید بیگ محمدی و شهید مسلم زاده ارسال گردید.
دانشجویان با مراجعه به اتو ماسیون تغذیه نسبت به رزرو بسته های ارزاق سحر و افطار اقدام نمودند
پک بسته بندی افطاری مرحله اول شامل:
پنیر یک بسته، ،خامه استریل،چای یک بسته، قند یک بسته، خرما یک بسته، روغن یک بطری، تخم مرغ یک بسته، ارده شکلاتی یک بسته، عسل یک شیشه، شیر و شیرکاکائوتک نفره 10عدد
پک ارزاق بسته بندی سحری مرحله اول شامل :
ران مرغ دو عدد،گوشت چرخ کرده 400گرم،برنج 1کیلوگرم، ماکارونی 500گرمی یک بسته، تن ماهی 2 عدد، فلافل یک بسته، کنسرو لوبیاچیتی1 عدد، کنسرو بادمجان 1 عدد، سیب زمینی و پیاز 1کیلوگرمف رب گوجه فرنگی 1 قوطی500گرمی، میوه 6 واحد،
اقلام ارسالی مرحله دوم افطارشامل:
پنیر یک بسته، ،خامه استریل،چای یک بسته، قند یک بسته، خرما یک بسته، روغن یک بطری، تخم مرغ یک بسته، حلواارده یک بسته، عسل یک شیشه، شیر و شیرکاکائوتک نفره 10عدد
و یک پک ارزاق بسته بندی سحری مر حله دوم شامل :
مرغ 2 تکه، گوشت چرخ کرده 400گرم ، برنج 1کیلوگرم، ماکارونی 500گرمی یک بسته، تن ماهی 2 عدد، فلافل یک بسته، کنسرو لوبیاچیتی1 عدد، کنسرو بادمجان 1 عدد، سیب زمینی و پیاز 1کیلوگرم، میوه 6 واحد، 6 بسته نان،
در مرحله اخر :
یک پک بسته بندی شامل:
مرغ دوتکه/گوشت چرخ کرده 400گرم/برنج 1کیلوگرم/ ماکارونی 500گرمی یک بسته/ تن ماهی 3 عدد/ فلافل یک بسته/ کنسرو لوبیاچیتی1 عدد/ کنسرو بادمجان 1 عدد/ سیب زمینی و پیاز 1کیلوگرم/ میوه 8 واحد/ ناگت مرغ یک بسته/ رب گوجه فرنگی نیم کیلو/8 بسته نان، آماده و به خوابگاه های امام علی (ع)، الزهرا(س) و سرشار، شهید بیگ محمدی و ملاصدرا ارسال گردید.