• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 12:21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تسلیت جناب آقای دکتر پیمان قنبریان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

پیام تسلیت جناب آقای دکتر پیمان قنبریان مدیر امور دانشجویی دانشگاه در پی شهادت حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی

انا لله و انا الیه راجعون

من الْمؤْمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیْه فمنْهمْ منْ قضی نحْبه ومنْهمْ منْ ینْتظر وما بدّلوا تبْدیلًا

بار دیگر به سوگ عزیزانی از تبار انقلاب نشستیم. به دنبال حادثه دلخراش سقوط بالگرد و شهادت ناباورانه رئیس‌جمهور، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه و استاندار آذربایجان شرقی وکادر پرواز این تیز پروازان غیور، یارانی دیگر از یاران امام و رهبری به دیار باقی شتافتند و غم از دست دادن این عزیزان چه سخت و جان کاه است. این واقعه اسفناک خاطره تلخ سال‌های دور انقلاب و به شهادت رسیدن رئیس جمهور شهید رجایی را دوباره در دل مردم زنده داشت. اینجانب ضمن عرض تسلیت و تعزیت به کوه استوار انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای(حفظه الله)، جامعه دانشگاهی، خاندان معزز این مسئولان خادم و ملت سربلند ایران، از خداوند متعال آمرزش، رحمت، رضوان الهی و حشر با اولیالله را برای آن خدمتگزاران شریف طلب می‌کنم. بدون تردید وجود آرامش بخش مقام معظم رهبری و هوشمندی مردم و مسئولین، باعث عبور از این روزها خواهد شد و پیمان می بندیم که همراه جامعه دانشگاهیان همواره در راستای تحقق آرمان های بلند انقلاب با تمام سختی ها و دشواری های پیشرو مجدانه تلاش کرده و از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم ماند.

• گروه خبری :

تصویر