مدیر امور دانشجویی دانشگاه:
اقدام به شناسایی ریسک در خوابگاه های
خوابگاه دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجو نیاز به ارتقای سطح ایمنی دارد

مدیر امور دانشجویی دانشگاه:
خوابگاه دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجو نیاز به ارتقای سطح ایمنی دارد

مه آبادی اقدام به ارزیابی ریسک در خوابگاه ها را امری مهم دانست که برای نخستین بار در دانشگاه محقق می شود.
به گزارش واحد خبر مدیریت امور دانشجویی :مدیریت امور دانشجویی دانشگاه اقدام به شناسایی ریسک در خوابگاه های دانشجویی کرد.
در همین راستا مه آبادی مدیر امور دانشجویی دانشگاه گفت: خوابگاه دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجو نیاز به ارتقای سطح ایمنی دارد. برای ایمن سازی خوابگاه ها با قدمت بالا، چارهای جز اجرای اقدامات اصلاحی بر اساس شناخت ریسک های موجود در خوابگاه ها را نداریم.
وی افزود: پیرو آخرین جلسه کمیته مدیریت بحران معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، در خصوص اولویت بندی مکان های پر مخاطره جهت ساماندهی مدیریت بحران، خوابگاه های دانشجویی از اهمیت و اولویت های بالایی برخوردار شد.
مه آبادی گفت: با توجه به بحران های پی در پی که در کشور حادث شده و احتمال وقوع اتفاقات جدیدتری داده میشود و ما ناگزیر به مقابله با آن هستیم، این بار تصمیم گرفتیم به جای مقابله با بحران، پیشگیری از وقوع حوادث را در دستور کار خود قرار دهیم.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه ادامه داد: طی گزارش های دریافت شده این اقدام از آذر ماه 97 با تشکیل ستاد مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاه های دانشجویی با تدوین پروپوزال مگا پروژه بهبود وضعیت HSE خوابگاه های دانشجویی توسط اساتید اهل فن دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه در معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه کلید خورد.
وی اذعان داشت: فاز عملیاتی این مهم به دلایل مختلف مدیریتی تاکنون به تعویق افتاده بود که در این دوره وارد فاز عملیاتی آن شدیم. به این منظور با دعوت از اساتید دانشکده ایمنی و سلامت دانشگاه و تشکیل تیم ارزیابی ریسک به شناسایی مخاطرات خوابگاه های دانشجویی می پردازیم.
همچنین مه آبادی ضمن اشاره به علمی بودن این پروژه اهداف این پروژه را شناخت وضع موجود، بالا بردن ضریب ایمنی خوابگاه ها، پیشگیری از بروز حوادث با انجام اقدامات اصلاحی، ارتقاء اعتبار و منزلت دانشگاه در انظار عمومی و بینالمللی و همچنین فراهم شدن زمینه رقابت سالم و مؤثر بین دانشگاه ها و ارتقاء سطح ایمنی و بهداشت در خوابگاهها دانست.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه تأکید کرد: این اقدام برای نخستین بار در دانشگاه و تا جایی که مطلع هستیم در بین دیگر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور انجام میشود.
در ادامه وی بیان کرد: پس از اتمام پروژه و دریافت نتایج، تجربیات حاصل از آن را برای گسترش این تفکر در دانشگاههای دیگر، به اشتراک می گذاریم.
در خاتمه مه آبادی خاطرنشان ساخت: از همکاری اساتید دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه بالاخص دکتر غلام نیا و تیم همراهشان به خاطر تلاشی که در تحقق این هدف والا دارند، تشکر و قدر دانی می کنم.
لازم به ذکر است ارزیابی توسط تیم 12 نفره ای زیر نظر استاد غلام نیا و دکتر داوود پیرانی با سرپرستی رضافرحی و ریحانه رحیمی به نمایندگی از طرف مدیریت امور دانشجویی دانشگاه طی زمانبندی مشخص در کلیه خوابگاه ها انجام می شود.
تاریخ خبر : 1 مهر 1399