×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/10/18 - 08:58
  • بازدید : 157
  • تعداد بازدیدکننده : 152
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نخستین جشنواره دستپخت در کلان منطقه تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

جشنواره دستپخت دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه 10

به گزارش واحد روابط عمومی مدیریت دانشجوی دانشگاه: نخستین جشنواره دستپخت ویژه پرسنل ادارات تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 آمایش کشوری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه 15 دی ماه در محل سالن ورزشی مجتمع خوابگاهی الزهرا(س) برگزار شد.

دکتر پیمان سیاهکوهی مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش شور و نشاط در روحیه کارکنان آشپزخانه های دانشجویی و ترویج فرهنگ صرفه جویی استفاده بهینه از اقلام غذایی در آشپزخانه های دانشجویی و همچنین انتقال تجارب و ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات دانشجویی  عنوان نمود

مدیر امور دانشجویی ضمن قدردانی از حضور مسئولین وزارتی و مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی ، ایران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شاهد گفت :  در این دوره از جشنواره  5 تیم از دانشگاه‌های شهید بهشتی، ایران، تهران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شاهد شرکت داشتند که تیم های شرکت کننده شامل رئیس اداره تغذیه، سرآشپز، آشپز و کمک آشپز بودند.

وی افزود دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان میزبان مفتخر است جشنواره را با مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام و قرائت دعای عهد در محل مقبرۀ الشهدای دانشکده داروسازی با حضور مسئولین و اعضای تیم های شرکت کننده آغاز نمود .

 سیاهکوهی مدیر امور دانشجویی به ایجاد شرایط یکسان و رعایت عدالت در فرآیند انجام مسابقه اشاره گرد و گفت :  همه تیمها منوی ثابت  زرشک پلو با مرغ به عنوان غذای اصلی کشک بادمجان به عنوان پیش غذا و فرنی به عنوان دسر اعلام شد  و  مواد غذایی طبخ به عهده میزبان قرارگرفت.

وی درخصوص داوری جشنواره گفت : تیم داوری از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع  انتخاب و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عهده دار این مسئولیت شد.

 در ادامه پیمان سیاهکوهی از نحوه داوری  خبر داد  و اذعان داشت : شاخص‌های ارزیابی از جمله:

عطر و طعم غذا، سفره آرایی و چیدمان غذا، رعایت اصول بهداشتی، توجه به اصول طب ایرانی در تغدیه و استفاده کامل و بهینه از مواد اولیه غذایی و عدم اسراف مواد غذایی  به تیمها اعلام وسپس مورد ارزیابی داوران قرارگرفت.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان میزبان این دوره از مسابقات تاکید کرد کسب امتیاز در دو مرحله:1- طبخ غذا درجشنواره و پایش و  بازدید میدانی از آشپز خانه ها تو سط حوزه وزارتی انجام خواهد شد.

 

گفتنی است: با نظر تیم داوری در مرحله اول مسابقه: تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران مقام اول، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مقام دوم و دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام سوم را کسب نمودند که مرحله دوم پایش و امتیاز نهایی پس از بازدید میدانی از آشپزخانه ها توسط حوزه وزارتی اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است هدایایی نیز به رسم یادبود از طرف مدیریت امور دانشجویی دانشگاه  به مدعوین و شرکت کنندگان اهداء گردید.

  • گروه خبری :
  • گروه خبری : 137486
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست