• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 12:24

آغاز ثبت نام بیمه سوابق اشتغال تامین اجتماعی برای دانشجویان

دانشجویان می توانند با ثبت نام بیمه تامین اجتماعی و پرداخت حق بیمه از طرح اتصال سابقه بیمه دانشجویی به بیمه اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی بهره‌مند شوند .

به گزارش واحد خبر مدیریت امور دانشجویی: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیمه تامین اجتماعی قرارداد بیمه دانشجویی منعقد نمود .

در این تقاهم نامه دانشجویان می‌توانند با ثبت نام بیمه تامین اجتماعی و پرداخت حق بیمه از طرح اتصال سابقه بیمه دانشجویی به بیمه اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی بهره‌مند شوند . دانشجویان مانند بسیاری از اقشار کشور می‌توانند تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار گرفته و در طول دوران تحصیل، برای خود سوابق بیمه‌ای ایجاد می کنند

این بیمه در زمان اشتغال به تحصیل در تمام مقاطع تحصیلی و از زمان انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه قابل استفاده است و سوابق بیمه ای ناشی از این نوع  بیمه، بعد از اتمام تحصیلات و آغاز به کار فرد، با سوابق بیمه ای زمان اشتغال فرد، تجمیع خواهد شد.

از سوی سازمان بیمه تامین اجتماعی برای این دسته از دانشجویان سه نوع نرخ حق بیمه به شرح ذیل اعلام شده است که دانشجو مختار به انتخاب یکی از آنها است.

• 14 درصد(12 درصد سهم بیمه شده + 2 درصد سهم دولت)  شامل: خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی
  •  16 درصد( 14 درصد سهم بیمه شده +2 درصد سهم دولت) شامل: خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی
  •  20 درصد( 18 درصد سهم بیمه شده + 2 درصد سهم دولت) شامل : بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی

لازم بذکر است برای استفاده فرد بیمه شده و افراد تحت تکفل وی از خدمات درمانی تأمین اجتماعی، باید به ازای هر فرد سرانه خدمات درمانی جداگانه به همراه حق بیمه ماهانه پرداخت شود.

برای این بیمه شرط سنی بین 18 سال تمام تا 50 سال. اگر شخصی دارای 10 سال سابقه قبلی باشد از شرط سنی معاف است.

شایان ذکر است تمامی فرایند ثبت، غیرحضوری از طریق سامانه خدمات تأمین اجتماعی به نشانی: es.tamin.ir انجام می‌شود.

راهنمای عقد قرارداد بیمه دانشجویی  در اینجا  روئیت شود.

• گروه خبری : رفاهی