بازدید از آشپزخانه رستوران سبز
مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۷ از آشپزخانه رستوران سبز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور دانشجویی: دکتر پیرانی، مدیر امور دانشجویی و خانم شکیب، رئیس اداره تغذیه، در راستای نظارت بر سطح کیفی و بهداشتی غذای دانشجویان، از آشپزخانه رستوران سبز بازدید کردند.
در جریان این بازدید که با هدف ارزیابی وضعیت آشپزخانه و نظارت بر فرآیند تهیه و توزیع غذا انجام شد؛کیفیت مواد اولیه تامین شده توسط پیمانکار غذا، وضعیت فنی تجهیزات پخت و پز از قبیل فر، اجاق گازها و یخچالهای سردخانه و مسائل مرتبط با ایمنی و بهداشت محیط کار آشپزخانه، شامل بهداشت فردی کارکنان و... مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه، انبارها و سردخانهها نیز مورد بازدید قرار گرفتند و وضعیت نگهداری مواد غذایی از نظر دما، رطوبت و رعایت اصول بهداشتی ارزیابی شد. در پایان این بازدید، دکتر پیرانی ضمن ابراز رضایت از تلاشهای صورت گرفته، خواستار توجه بیشتر به نکات بهداشتی و کیفی در تهیه و توزیع غذا شد.