آئین تجهیز خوابگاه های دانشجویی و اعزام ۱۴ خودرو بارگیری شده از تجهیزات مورد نیاز خوابگاه ها توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
.
به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی:
آئین تجهیز خوابگاه های دانشجویی و اعزام ۱۴ خودرو بارگیری شده از تجهیزات مورد نیاز خوابگاه ها توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی، آئین تجهیز خوابگاه های دانشجویی با همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با شعار " مشارکت اجتماعی و سلامت جمعی" و با اعزام ۱۴ خودرو بارگیری شده از تجهیزات مورد نیاز خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تاریخ ۱ خردادماه انجام شد.
به گزارش مفدابهشتی- آیین تجهیز خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام دکتر خدیوی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر محمودخدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع و دکترسمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، همچنین جمعی از مدیران معاونت ها، مسئولان و اعضاء شورای صنفی دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دکتر زالی با بیان این که طبق آمار جذب و ادامه تحصیل حدود 80 درصد از دانشجویان غیربومی به این دانشگاه اختصاص دارد و این امر مستلزم ایجاد فضای سکونت و آرامش خاطر این عزیزان می باشد، بر همین اساس و با توجه به همزمانی با هفته خوابگاه های دانشجویی اقدام به تهیه و خرید تجهیزات خوابگاهی از قبیل موکت، فرش ماشینی، یخچال، گاز و تلویزیون و دیگر مایحتاج ضروری با برآورد هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال داشته ایم. امروز در فاز اول آن 14 کامیونت از این تجهیزات به سمت خوابگاهها ارسال شد که انتظار می رود پیرو آن وضعیت رفاهی و امکانات اتاقها در خوابگاه نسبت به گذشته بهبود داشته باشد .
دکترزالی همچنین تاکید داشت: جهت دانشجویان متاهل نیزخوابگاه های متاهلی وجود دارد که درحال حاضر در دست تعمیرو بازسازی است.این در حالیست که تعداد متقاضیان این خوابگاه ها 400 نفرمی باشد ولی متاسفانه پذیرش ظرفیت این خوابگاه ها 50 نفر است.
دکتر زالی در بخش دیگری از سخنانش اعلام داشت: با توجه به این که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دومین دانشگاه کشور از نظر تعداد دانشجوی پزشکی است؛ مشکل دانشگاه "نبود پردیس متمرکز" است که همواره هزینههای جاری و قیمت تمام شده خدمات ما را به طور چشمگیری افزایش داده است. لذا با فراهم آوری و ایجاد یک مجموعه پردیس متمرکز می توانیم بخش زیادی از این هزینهها را صرفه جویی کنیم. پراکندگی خوابگاه ها در سطح تهران یکی از چالش های بزرگ و اساسی برای دانشگاه و دانشجویان می باشد.
وی همچنین افزود: بیش از 14 هزاردانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تحصیل میکنند و این در صورتی است که تعداد خوابگاه های این دانشگاه 14 عدد و با ظرفیت حدودا 3800 دانشجو می باشد.
وی در پایان سخنرانی خود اظهار داشت: در این آیین با تاکید بر اهمیت بالابردن کیفیت زندگی خوابگاهی دانشجویان دانشگاه لازم است تمامی ارکان دانشگاه جهت بهبود و ارتقاء کیفیت زندگی دانشجویان تلاش و مشارکت داشته باشند.
در ادامه این برنامه، دکتر خدادوست ضمن تشکر از حمایت های رئیس دانشگاه، اعلام نمود با توجه به این که تمامی دانشجویان دانشگاه روزی به "مقام استادی" می رسند پس فاصله چندانی بین دانشجو و استاد نیست؛ لذا دانشگاه مکلف است علاوه بر تامین امکان تحصیل دانشجویان، نسبت به فراهم آوری وسایل رفاهی و آسایش این عزیزان نیز تمهیدات لازم را داشته باشد.
وی از ارائه نکاتی در حوزه دانشجویی و فرهنگی که مورد توجه مداوم و مستمر مدیران ارشد دانشگاه به حوزه دانشجویی است، سخن گفت. خدادوست که پیش تر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بوده است و از نزدیک با مسائل و مشکلات حوزه دانشجویی آشنا است، در ادامه بر ضرورت افزایش سرانه فرهنگی دانشجویی تاکید کرد و از آغاز اقدامات اجرایی برای تحقق این موضوع خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که آن چه امروز برای تجهیز خوابگاههای دانشجویی تهیه و اعزام شده است، "آغازی نو برای هدفمند شدن مدیریت منابع" در معاونت فرهنگی و دانشجویی خواهد بود و اظهار داشت: امیدواریم این مسیر با همراهی و مشارکت بیشتر همکاران با سرعتی بیش از پیش طی شود.
در ادامه این آئین دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در این مراسم با اشاره به برگزاری برنامه های متعدد در حوزه های امور دانشجویی، فرهنگی، تربیت بدنی، مشاوره و بهداشت و درمان به بهانه هفته خوابگاه های دانشجویی "با شعار مشارکت اجتماعی و سلامت جمعی" در این معاونت عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای ۱۴ خوابگاه مجردی دانشجویی و یک خوابگاه متاهلی بوده که خوابگاه متاهلی در مرحله عملیات بازسازی و تعمیر می باشد.
وی ظرفیت خوابگاهی دانشگاه را حدود 4000 دانشجو اعلام کرد و گفت: برای افزایش ظرفیت خوابگاهی دانشگاه باید برنامه ریزی های لازم صورت گیرد، چراکه در سال تحصیلی جدید با افزایش میزان ظرفیت دانشجویی، میزبان دانشجویان بیشتری خواهیم بود.
همچنین معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تاکید داشت: برای اسکان دانشجویان در خوابگاه ها بایستی بستری فراهم شود تا این عزیزان بدون داشتن هرگونه دغدغه ای به کسب علم و دانش بپردازند.
دکتر اسماعیلی در ادامه سخنان خود از انجام بازدیدهای مستمر که با حضور وزیر بهداشت، مشاور وزیر، معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر و مدیر کل امور دانشجویی، رییس و اعضای هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شده است خبر داد و اعلام داشت: بررسی وضعیت دانشجویان ساکن در خوابگاه ها و پیگیری گزارشات اعضای شورای صنفی و تشکل های دانشجویی از مشکلات زیرساختی، تجهیزاتی و فرهنگی از دغدغه های مهم وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی همچنین افزود: در همین راستا جهت بهینه سازی و اصلاح زیرساخت ها جلسات متعددی جهت افزایش رضایتمندی دانشجویان و ایجاد فضای مناسب جهت آرامش فکری دانشجویان، با روسا و مدیران مربوطه برگزار و برنامه ریزی و تمهیدات متناسب با این امر صورت پذیرفته است که در آن، اقدامات لازم از هفته آخر سال ۱۴۰۰ و حتی تعطیلات نوروز کلید خورد و در تعطیلات تابستان نیز ادامه خواهد داشت.
وی اظهار کرد: امروز با مساعدت های رئیس دانشگاه و همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شاهد اجرای فاز اول تامین نیازهای تجهیزاتی دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی هستیم و به همین منظور ۱۴ کامیونت از تجهیزات ضروری و مورد نیاز دانشجویان خریداری، بارگیری آن ها انجام و عازم خوابگاه ها شدند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در ادامه بیان کرد: به منظور رفع نواقص و کمبود ظرفیت خوابگاهی که شاهد آن می باشیم استفاده از سازه های سبک در دو مجتمع بزرگ خوابگاهی دانشگاه شامل مجتمع الزهرا و مجتمع امام علی(ع) یکی از راهکارهای بسیار موثرمی باشد و این راهکار به عنوان یکی از اساسی ترین دستورکارهای این معاونت می باشد که این امر نیاز به مساعدت و همراهی خیرین را دارد.
وی در پایان ضمن تشکر از همراهی رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، شورای صنفی، تشکل های دانشجویی، بسیج دانشجویی و کانون های فرهنگی دانشگاه در خصوص ایجاد شرایط لازم برای تامین رضایتمندی اولیه دانشجویان ابراز امیدواری کرد.
در ادامه این آیین، دکتر زالی به اتفاق هیئت همراه از کاروان تجهیزات ارسالی به خوابگاهها بازدید کردند.
بر اساس این گزارش در این آیین، کاروان تجهیزات خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه به تعداد 14 کامیونت حامل ماشین لباسشویی، مایکروفر، ماشین پتوشویی صنعتی، اتو بخار، اتو، موکت، فرش ماشینی و ... برای تجهیز خوابگاهها اعزام شد.