×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/10/17 - 10:02
  • بازدید : 65
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افزایش تنوع کنارغذایی در رستوران‌های سبز و سپید

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور دانشجویی: اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی در راستای بهبود خدمات غذایی و افزایش رضایت دانشجویان، اقدام به افزایش تنوع کنارغذایی در رستوران‌های خود کرده است. در این طرح که با هدف ارائه گزینه‌های متنوع‌تر به دانشجویان از شنبه مورخ 1403/10/22 اجرا می شود؛ دانشجویان می توانند تحت منوی انتخابی کنار غذایی خود را با قیمت سابق (2 هزار تومان) رزرو کنند.

  • گروه خبری : تغذیه,امور دانشجویی
  • کد خبر : 151191
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست