برگزاری جلسه شورا تغذیه با محوریت بررسی مسائل تغذیهای دانشجویان
جلسه شورا تغذیه دانشجویان با حضور مسئولان دانشگاه، پیمانکار غذا و نمایندگان شورای صنفی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور دانشجویی: روز شنبه مورخ 27 اردیبهشت 1404 جلسه شورا تغذیه با حضور دکتر رستمینژاد (معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه) مهندس کریمی(مدیر امور اداری و اجرایی معاونت) دکتر پیرانی (مدیر امور دانشجویی) شکیب (رئیس اداره تغذیه)، محمدی (پیمانکار رستوران سبز) و سایر اعضای شورا و نمایندگان شورای صنفی در سالن جلسات معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.
در این جلسه اعضای شورا به بیان مسائل و مشکلات مربوط به تغذیه دانشجویان از جمله ضرورت ارتقای کیفیت غذا، تهیه مواد اولیه استاندارد و با کیفیت، افزایش نظارت بر فرآیند تهیه غذا، تغییر منوی صبحانه بر اساس نظرسنجی از دانشجویان و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.
همچنین نمایندگان شورای صنفی مطالبات و نظرات دانشجویان درباره مشکلات تغذیه را مطرح و پیگیری کرد.
در پایان دکتر رستمینژاد بر لزوم پایبندی پیمانکار به تعهدات خود و پاسخگویی مناسب تأکید کرده و بهرهگیری از ظرفیت و توانمندیهای دانشجویان در نظارت و بهبود خدمات تغذیهای را حائز اهمیت دانست.
نظر