×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/01/17 - 14:09
  • بازدید : 68
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیریت امور دانشجویی

بهبود کیفت غذا

بهبود کیفیت غذای ارائه شده در خوابگاه ها

با حمایت معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و به منظور بهبود کیفیت غذای ارائه شده به دانشجویان، اقدامات ذیل در اسفند ماه سال 1400 در محل آشپزخانه رستوران سبز انجام پذیرفت.

1-خرید و نصب یک دستگاه فر مخصوص پخت غذاهای منوی شماره 2

2-خرید دو دستگاه فر سوپر هیت جهت بهبود پخت برنج

3-خرید یک دستگاه چرخ گوشت صنعتی

4-بکارگیری نیروهای ماهر در امر پخت غذا توسط پیمانکار

5-اصلاح وضعیت تهویه آشپزخانه و خرید و نصب دو دستگاه سانتریفیوژ در رستوران سبز  

  • گروه خبری : تغذیه,امور دانشجویی
  • کد خبر : 115178
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست