مدیریت امور دانشجویی
بهبود کیفت غذا
بهبود کیفیت غذای ارائه شده در خوابگاه ها

با حمایت معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و به منظور بهبود کیفیت غذای ارائه شده به دانشجویان، اقدامات ذیل در اسفند ماه سال 1400 در محل آشپزخانه رستوران سبز انجام پذیرفت.
1-خرید و نصب یک دستگاه فر مخصوص پخت غذاهای منوی شماره 2
2-خرید دو دستگاه فر سوپر هیت جهت بهبود پخت برنج
3-خرید یک دستگاه چرخ گوشت صنعتی
4-بکارگیری نیروهای ماهر در امر پخت غذا توسط پیمانکار
5-اصلاح وضعیت تهویه آشپزخانه و خرید و نصب دو دستگاه سانتریفیوژ در رستوران سبز