مدیریت امور دانشجویی
مدیر امور دانشجویی دانشگاه به تشریح اقدامات مهم در این حوزه پرداخت
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه: حکیمیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به تشریح اهم اقدامات این مدیریت در سه ماهه نخست سال 1397 پرداخت. وی ضمن اشاره به فعالیت های صورت گرفته در ادارات تابعه این مدیریت، از اجرای برنامه های مهم تا پایان سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه: حکیمیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به تشریح اهم اقدامات این مدیریت در سه ماهه نخست سال 1397 پرداخت. وی ضمن اشاره به فعالیت های صورت گرفته در ادارات تابعه این مدیریت، از اجرای برنامه های مهم تا پایان سال خبر داد.
. پرداخت انواع وام ها به دانشجویان متقاضی در اداره رفاه
وام تحصیلی دانشجویان مربوط به نیمسال دوم سال 1397– 1396 در اواخر اسفند ماه (زودتر از موعد مقرر) پرداخت شد. فلذا در اردیبهشت ماه 1397 به 136 نفر از دانشجویانی که به دلایلی موفق به ثبت نام نگردیده بودند جمعاً مبلغ 000/400/719 ریال وام تحصیلی پرداخت شد. همچنین پرداخت وام ضروری به 38 نفر از دانشجویان متقاضی وام جمعاً به مبلغ 000/000/278 ریال، وام مسکن به 12 نفر از دانشجویان و دستیاران جمعاً به مبلغ 000/000/100/1 ریال، صدور حکم کار دانشجویی برای 80 نفر از دانشجویان، جهت انجام فعالیت های ورزشی، اداری و... در دانشکده ها و سایر واحدهای ستادی دانشگاه، معرفی 48 نفر از دانشجویان رشته های مختلف به مراکز درمانی تابعه جهت انجام کار دانشجویی و کشیک غیر موظف، صدور فرم اعلام میزان بدهی و انجام تسویه حساب فارغ التحصیلان به تعداد 408 نفر، صدور گواهی مجوز تحصیلی (مجوز صندوق رفاه) به تعداد 650عدد و تنظیم و ثبت پلان خوابگاه ها در برنامه صندوق رفاه دانشجویان از دیگر برنامه های اداره رفاه مدیریت امور دانشجویی می باشد.
. اختصاص 2 منوی غذایی در ماه مبارک رمضان برای نخستین بار توسط اداره تغذیه
تنوع غذایی در وعده های ناهار در قالب دو منو، شام در قالب سه منو، وعده سحر و افطار در ماه مبارک رمضان در قالب 2منو صورت پذیرفت.
همچنین تعداد 12046 غذای نیم پرس در بین دانشجویان توزیع شد که با اجرای این طرح بالغ بر 600 میلیون ریال در هزینه های طبخ و توزیع غذا صرفه جویی گردیده است. با اجرای برنامه حذف غذای رزرو شده دانشجویان از 48 ساعت قبل تا خرداد سال جاری تعداد 3043 پرس غذا، حذف رزرو شد که با اجرای این طرح از هزینه کرد بالغ بر289.214.000 ریال کسر و در مصرف اعتبارات صرفه جویی شد. در مرداد ماه سال جاری به دانشجویانی که امتحان دارند امکان رزرو دو پرس شام داده شد. بسته سبد صبحانه در سه منوی متفاوت میانگین ماهانه 1900 بسته که در مجموع حدود 5700 بسته توزیع شد. ارزاق متأهلی ماهانه 33 سهم که در مجموع 99 بسته شامل چهار قلم اساسی ارزاق به دانشجویان متأهل تحویل داده شد. سبد ارزاق ماه مبارک رمضان به تعداد 2000 بسته در بین دانشجویان توزیع گردید. برنامه غذایی افطاری و سحری دانشجویان ساکن خوابگاهها را در قالب دو منوی غذایی تهیه و توزیع نموده که این طرح براینخستین بار در سطح دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اجرایی شد و با اجرای این طرح، هر شب علاوه بر اقلام کنار غذایی از قبیل: شیر، شله زرد، بامیه انواع آش و چهار نوع غذا در سطح خوابگاهها ارسال شد.
. اسکان تابستانی بیش از 1500 دانشجو توسط اداره خوابگاه ها
تعداد 14 خوابگاه که شش خوابگاه دخترانه با ظرفیت 2157 نفر و هفت خوابگاه پسرانه و یک خوابگاه متأهلی با ظرفیت 1617 نفر موجود است. همچنین نحوه اسکان از دیگر برنامه های این مدیریت بود که براساس آیین نامه اسکان تابستانی ماده( 31)سکونت دانشجویان در خوابگاه و در تعطیلات تابستان، بین دو نیمسال و ایام نوروز به استثناء کارورزان و دستیاران ممنوع بوده و دانشجویانی که در ایام فوق الذکر واحد درسی دارند، لازم است با ارائه مدارک لازم، از اداره امور خوابگاهها مجوز اقامت دریافت کرده و در خوابگاه و اتاقی که برای آنها تعیین می شود سکونت نمایند. دانشجویان مشمول قوانین اسکان در تابستان، پیرو تأیید دانشکده های مربوطه و یا از طریق درخواست شخصی، جهت اسکان به خوابگاه های فعال تابستانی معرفی می شوند. کلیه درخواستها مورد بررسی قرار گرفته و با تأیید مدیریت امور دانشجویی به خوابگاه ها معرفی میشوند.همچنین تمامی خدمات معمول در خوابگاه از قبیل: اینترنت، تغذیه دانشجویی، سرویس های ایاب و ذهاب و ... در تابستان نیز به دانشجویان ارائه می شود.گفتنی است 16 شهریور ماه مهلت اسکان دانشجویان در فصل تابستان به اتمام می رسد و دانشجویان به خوابگاه مبدأ منتقل می شوند و از تاریخ 17 شهریور ماه تمامی خوابگاه ها بازگشایی می شوند.دانشجویان ورودی جدید متقاضی خوابگاه از طریق آموزش کل به اداره خوابگاه ها معرفی می شوند. پس از بررسی به دانشجویان شهرستانی مشمول قوانین اسکان، از طریق پرتال امور دانشجویی، پیامک و یا اخبار سامانه اسکان، اطلاع رسانی می شود که در سامانه اسکان ثبت نام نمایند. پس از ثبت نام در سامانه اسکان و بررسی های نهایی، دانشجویان به تفکیک رشته به خوابگاه ها معرفی می گردند.گفتنی است آمار اسکان تابستانی به شرح ذیل است: خوابگاه امام علی(ع) 510 نفر،مجتمع خوابگاهی حضرت زهرا(س) 600 نفر،خوابگاه سرشار 200 نفر،خوابگاه ولیعصر(عج) 80 نفر،خوابگاه شهید رحیمی 80 نفر،خوابگاه شهید بیگ محمدی 60 نفر وخوابگاه موسوی 35 نفر.
. برنامه های متنوعی در راه است
پیگیری ساخت خوابگاه گل مریم و تهاتر سه خوابگاه فرسوده ملکی با ساختمان مناسبی در مجاورت دانشگاه، افزایش دو میلیارد ریالی وام ودیعه مسکن متأهلی جهت پرداخت ودیعه مسکن 300 میلیون ریالی به دانشجویان متأهل، تقویت سامانه اسکان و تغذیه، طراحی سامانه برگزاری انتخابات آنلاین به منظور برگزاری انتخابات دانشجویی کم هزینه و با سرعت، ایجاد سامانه پاسخگویی و رسیدگی به درخواستهای دانشجویان، برگزاری جلسه دبیران شوراهای صنفی و جلب مشارکت حداکثری دانشجویان،پیگیری تجهیز آشپزخانه مرکزی، برگزاری کارگاههای آموزشی کاربردی برای پرسنل، اسکان 900 دانشجوی متقاضی خوابگاه در اول مهر،طراحی نقشه راه برای رسیدن به استاندار های خوابگاهی، استاندارد سازی، مقاوم سازي و ايمن سازي خوابگاه ها به منظور افزایش کیفیت خوابگاه های دانشجویی.