×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/10/13 - 11:26
  • بازدید : 1711
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید

مدیریت عادلانه توزیع غذای باقی مانده = بهره وری

به گزارش واحد خبر مدیریت امور دانشجویی: به همت کمیته تغذیه دانشجویان در راستای تحقق تفکر جمعی نشستی با مسئولین و برخی دبیران شورای صنفی خوابگاهها و دانشکده ها در خصوص مدیریت هدفمند ‌غذا های اضافی توزیع شده در خوابگاهها در محل دفتر مدیریت امور دانشجویی برگزار گردید.....

«وکلواْ واشْربواْ ولا تسْرفواْ إنّه لا یحبّ الْمسْرفین؛

بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید که خداوند مسرفان را دوست ندارد».

آیه ۳۱ سوره اعراف

 

صرفه‌جویی، میانه‌روی، اعتدال و قناعت در امور مختلف از دل فرهنگ اسلامی و بومی ملت ما بیرون آمده است؛ بنابراین برای آنکه بتوانیم الگویی صحیح از مصرف را ارائه دهیم، ناچار هستیم که به احیای فرهنگی جامعه بهایی بیش از پیش دهیم و از این فرصت ایجاد شده به نحو احسن استفاده کنیم و یادمان باشد که اسراف‌کاری می‌تواند از پایین‌ترین مراتب آغاز شده و به نقطه اوج خود برسد،  میتوان با مدیریت مصرف  به بهره وری منابع امکانات  دست یافت .

در این راستا روز شنبه 9 دی 96 کمیته تغذیه دانشجویان دانشگاه  :مدیر امور دانشجویی، رییس اداره تغذیه ، معاون مدیر امور دانشجویی، رییس اداره خوابگاه برادران و دبیر شورای صنفی خوابگاههای امام علی (ع)، سمیه، دانشکده توانبخشی و دانشکده داروسازی در محل دفتر مدیریت امور دانشجویی برگزار گردید.

در پایان پس از بحث و گفتگو  مسائل مورد بحث  و  بررسی پیشنهادات دانشجویان موارد ذیل به تصویب اعضاء کمیته رسید.

  1. غذای باقی­مانده در سلف سرویس خوابگاه­ها به صورت روزفروش در اختیار متقاضیان قرار گیرد.
  2. امکان دریافت غذای روزفروش برای کسانی که غذای رزرو خود را دریافت کرده­اند در سامانه ایجاد شود.
  3. افرادی که نیاز به حمایت مالی دارند شناسایی و به مدیریت امور دانشجویی معرفی گردند.
  4. براساس گزارشات سیستم اتوماسیون تغذیه و بالا بودن آمار غذای باقی مانده پس از روزفروش در خوابگاه­ها، رستوران می­تواند تا سقف 70% از آمار غذای باقی­مانده را از آمار غذای خوابگاه کسر و آمار کسر شده را به اطلاع دانشجویان و نماینده دانشجویان و خوابگاه برساند و همچنین آمار کسر غذا از صورتحساب پیمانکار نیز کسر شود.
  5. درخصوص تجهیز آشپزخانه مرکزی دانشگاه به سبب کاهش فاصله و افزایش کیفیت تاکید شد.
  6. مقرر گردید در خصوص افزایش نیروی انسانی در سلف دانشکده توانبخشی و توزیع غذای گرم با ریاست دانشکده توانبخشی مکاتبه شود.
  7. درخصوص توزیع سبد صبحانه به صورت اقلام متفاوت  با شرکت سامان گستر در این خصوص مکاتبه و طرح مذکور اجرایی گردد.
  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 56448
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست