کمیته ایمن سازی خوابگاهها برگزار شد
.
کمیته ایمن سازی خوابگاهها برگزار شد

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ایمن سازی خوابگاهها را از برنامه های اولویت دار معاونت دانشجویی و فرهنگی در سال جاری دانست.
به گزارش مفدا بهشتی- پس از گذشت قریب به ۳ سال، ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاهها در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تشکیل شد.
این نشست روز دوشنبه ۳۰خرداد ماه "با هدف فعال سازی کمیته بحران و انجام مکان پروژه ایمن سازی خوابگاهها" با حضور دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مسئول کمیته و فرمانده عملیاتی ستاد بحران، کریم خانی معاون اجرایی معاونت، دکتر سیاهکوهی سرپرست مدیریت دانشجویی و دبیر کمیته و جانشین فرمانده عملیاتی ستاد بحران، دکتر غلام نیا مدیر گروه HSE دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه و مشاور علمی ستاد مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاهها، عابدینی سرپرست مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه، نوری رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، پوریا کریمی، علی چهرقانی و آرش اکبری به عنوان اعضای دانشجویی ستاد برگزار شد.
در این جلسه دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن اشاره به ضرورت تشکیل این ستاد گفت: ایمنی خوابگاهها از برنامه های اولویت دار این معاونت است.
وی افزود: عدم وجود اقدامات پیشگیرانه در وقوع حوادث، هزینه های جبران ناپذیری به سازمان وارد خواهد کرد، لذا تمام توان خود را در ایجاد ایمنی خوابگاهها و اماکن رفاهی دانشجویی به کار خواهیم بست.
فرمانده ستاد مدیریت بحران در حوادث خوابگاهی اظهار داشت: حضور ۳ دانشجو در ترکیب ستاد، نشانگر و موید حضور موثر دانشجویان در تحقق اهداف این ستاد است.
وی خاطرنشان ساخت: تشکیل تیم های اضطراری در خوابگاه ها با حضور دانشجویان و پرسنل به صورت کاملا علمی و با حضور مشاور علمی این ستاد شکل خواهد گرفت
همچنین در این جلسه دکتر پیمان سیاهکوهی سرپرست مدیریت امور دانشجویی به ارائه گزارشی از اقدامات اصلاحی مواجهه با حریق در خوابگاهها پرداخت.
دبیر و جانشین فرمانده عملیاتی ستاد بحران در این گزارش، ضمن اشاره به نتایج ارزیابی ریسک خوابگاههای دانشجویی که در سال ۱۳۹۹ انجام شده بود، بیان کرد: بر اساس نتایج به دست آمده، اولویت اول اقدامات اصلاحی، مواجهه با حریق و در مراحل بعدی علائم هشدار دهنده در دستور کار قرار دارد.
در ادامه این نشست دکتر غلام نیا، ضمن ابراز خرسندی از احیای ستاد مدیریت بحران، اعلام کرد: برای سطح بندی مخاطرات و شناسایی اقدامات، بهبود انجام شده است و اکنون نیازمند گام های قوی در اجرایی شدن آن هستیم.
وی افزود: توجه به آموزش سطوح مختلف کارمندی و دانشجویی در رویارویی با بحران های طبیعی و انسان ساخته از اهمیت بالایی برخوردار است و از اقدامات مهم این ستاد، تدوین روش اجرایی طرح ERP (آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری و بحرانی) است.
در ادامه این جلسه، اعضای حاضر به بیان پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.