بازدید مدیر امور دانشجویی از آشپزخانه رستوران سبز
روز چهارشنبه، مورخ ۷ خرداد ۱۴۰۴، دکتر پیرانی، مدیر امور دانشجویی از رستوران سبز بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور دانشجویی: این بازدید با هدف نظارت مستقیم دکتر پیرانی در جهت ارزیابی میدانی بر کیفیت خدمات ارائه شده توسط پیمانکار غذا، فرآیندهای طبخ، نگهداری و توزیع غذا انجام شد.
در جریان این بازدید، ایشان از بخشهای مختلف آشپزخانه شامل محل پخت و سالن آماده سازی و بسته بندی غذا بازدید کردند و با کارکنان و پیمانکار حاضر در محل به گفتوگو پرداختند
دکتر پیرانی ضمن قدردانی از زحمات کارکنان بر لزوم دقت بیشتر در رعایت استانداردهای بهداشتی هنگام بستهبندی، حفظ کیفیت و تازگی غذا تا زمان توزیع در خوابگاهها و تحویل به دانشجویان تأکید کردند.
نظر